Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخعی گفت: با پیگیری های زیاد ماده ۲۳ توسعه بیمارستان از ۳۲ به ۹۶ تخت اخذ شد و در بودجه عددی برای آن گذاشته شد، شروع عملیات اجرایی توسعه بیمارستان از ۳۲ به ۹۶ که الان شاهد آغاز آن هستیم یکی از اقدامات بسیار خوب است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، مصطفی نخعی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه افتتاح اورژانس بیمارستان شهید آتشدست نهبندان اظهار داشت: خدارا شاکریم روز بسیارخوبی برای بهداشت درمان نهبندان سربیشه بود و در برنامه های کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت شاهد توسعه بهداشت درمان در این شهرستان خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در شهرستان نهبندان پروژه های بسیار مهمی کلید خورده است که تنها در یک پروژه شاهد افتتاح طرح توسعه اورژانس بیمارستان و همچنین آغاز عملیات اجرایی توسعه بیمارستان در این شهرستان باشیم، افزود: توسعه تکمیل کلینیک پزشکان متخصص، پانسیون پزشکان و مرکز درمانی بسیارخوب برای شوسف عملیات اجرایی آن آغاز شد و تکمیل این پروژه های حوزه بهداشت درمان نهبندان را متحول خواهد کرد.

نماینده مردم شریف شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: نسبت به مجموع استان شاخص درمانی نهبندان ضعیف تر بود که با اتفافات خوبی که رخ داد پروژه هایی که دغدغه ما بود کمک شد تا اهداف ما در راستای نزدیک شدن به وضعیت بهداشتی درمانی بهتر رقم بخورد.

نخعی بیان کرد: در اولین جلسه شورای اداری در نهبندان صحبتی مطرح و اعلام کردم که متاسفانه بهداشت درمان ما در نهبندان خود بیمار است و برای این صحبت دلیل داشتم ۶۰ هزار نفر جمعیت با ۲۵ هزارکیلومتر مربع که دارد با استانداردهای امروز بیمارستان ۳۲ تخت خوابی اسمش بیمارستان نیست با فضای نامناسب که اصلا در شان مردم نیست.

وی با بیان اینکه همان طور که میدانید در شاخص توسعه، بهداشت درمان اولویت دارد افزود: با تلاشهایی که انجام شد اورژانس بیمارستان به بهره برداری رسید پروژه ای که در سالیان گذشته همزمان با برخی از شهرستانهای استان آغاز شد درحالی که ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی رها شده بود.

نماینده مردم شریف شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس ادامه داد: اورژانس بیمارستان در نهبندان آنقدر با اهمیت بود که به عبارتی اولویت در استان بوده است اما رها شده بود اورژانسی که از برخی شهرستانهای دیگر استان بعد از آن آغاز به کار کرده بودند درحالی که مابقی اورژانس بیمارستانهای استان در حال افتتاح بود و با این اتفاق مردم ما بی بهره بودند.

نخعی عنوان کرد: طولانی شدن روند ساخت طرح توسعه اورژانس بیمارستان نهبندان برایم درد آور بود چرا که بهداشت و درمان مهم ترین اولویت نهبندان است پیرو همین امر در اولین نشست که مجلس به طور رسمی آغاز به کار نکرده بود جلسه رسمی و دیداری با مسئولان وزارت بهداشت داشتم تا این موضوع را پیگیر باشم که انصافا توجه وزارت بهداشت شامل نهبندان شد.

وی با بیان اینکه کارشکنی هایی در استان می شد که جای تاسف دارد، گفت: کمکی که وزارت بهداشت داشت باعث شد اعتبارات خوبی برای تکمیل اورژانس بیمارستان نهبندان باشد، باید از تلاشهای شبانه روزی مدیران پرسنل شبکه بهداشت درمان نهبندان تشکر کرد، کار عمرانی کردن در نهبندان به دلیل کمبودهایی که دارد کار بسیار سختی است اما پای کار شبانه روزی بودند تا به نتیجه رسید.

نماینده مردم شهرستانهای نهبندان وسربیشه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با تلاشهایی که انجام شد آی سی یو بیمارستان نهبندان راه افتاد که با راه اندازی آن این فضا در شأن مردم است تا مردم ولایت مدار همیشه در صحنه ما از خدمات ان استفاده کنند، مردمانی که همیشه بالاترین درصد مشارکت در انتخابات در نهبندان بوده است خدا را شاکریم در شأن مردم این مرکز راه اندازی شد .

نخعی افزود: اما توسعه بیمارستان نهبندان موضوعی بسیار مهم و حیاتی است چرا که مرکز ۳۲ تخت خوابی که در این شهرستان وجود داشت در شأن مردم نبود و از همان ابتدایی که به عنوان نماینده و خادم مردم انتخاب شدم به دنبال افزایش تختهای بیمارستانی در این بیمارستان بودم.

وی ادامه داد: با پیگیری های زیاد ماده ۲۳ توسعه بیمارستان از ۳۲ به ۹۶ تخت اخذ شد و در بودجه عددی برای آن گذاشته شد، شروع عملیات اجرایی توسعه بیمارستان از ۳۲ به ۹۶ که الان شاهد آغاز آن هستیم یکی از اقدامات بسیار خوب است.

نماینده مردم شریف شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس با اشاره به آغاز عملیات اجرایی آشیانه برای اورژانس هوایی در نهبندان گفت: آشیانه بالگرد اورژانس هوایی از پروژه های اولویت دار نهبندان است که در خراسان جنوبی که سومین استان پهناور ایران است با وجود کریدورهای مختلف حوادث مختلف، پراکندگی وسعت زیاد دارد اما تنها بیرجند و طبس اورژانس هوایی دارد که مناسب ما نبود و گرفتاریهای زیادی داریم. دیداری با ریاست سازمان اورژانس وقت داشتیم این هم به مرحله خوب رسید.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: خدا را شاکرم که توانستم در این مدت زمان دوسال قدمی کوچک برای حل مشکلات مردم شریف حوزه انتخابیه بردارم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستانهای نهبندان اورژانس بیمارستان بیمارستان نهبندان سربیشه در مجلس عملیات اجرایی نماینده مردم بهداشت درمان مردم شریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۰۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 

به گزارش همشهری آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بارها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظرهای متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.» اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.»

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آنها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه داروهای سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰(وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶(بیمه سلامت) گزارش دهند.

کد خبر 849168 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم کودکان بیماری - بیمارستان

دیگر خبرها

  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • ۶ کشته و مصدوم در حادثه واژگونی خودروی پرشیا در جاده ماکو بازرگان
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها