Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@23:05:17 GMT

بیمارستان ۳۲ تختخوابی بشرویه یک گام تا بهره‌برداری

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۷۰۸۸۴

بیمارستان ۳۲ تختخوابی بشرویه یک گام تا بهره‌برداری

به گزارش ایرنا، ساخت بیمارستان جدید در بشرویه که در مسیر ارتباطی چند شهرستان منطقه وسیع غرب استان خراسان جنوبی قرار دارد، از دغدغه‌ها و مطالبات مردم این شهرستان بوده و بعد از فراز و نشیب‌های مختلف اکنون در انتظار بهره‌برداری است.

کلنگ ساخت این بیمارستان ۱۱ سال پیش به زمین خورد و عملیات اجرایی آن با اختصاص پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان و تعیین مهلت ساخت تا حداکثر پنج سال آغاز شد اما مشکلات مالی و شیوع کرونا تکمیل پروژه را به تعویق انداخت و حتی در مقطعی متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با روی کارآمدن دولت سیزدهم و تاکید رئیس جمهور بر تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام که منابع زیادی از دولت و ملت را صرف خود کرده‌اند و با تلاش و پیگیری‌های استاندار، نماینده مردم شهرستان‌های فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، امید مردم بشرویه برای بهره‌برداری از بیمارستان جدید بیشتر شد.

اهداف مهمی در این دولت برای خدمات‌رسانی به مردم وجود دارد که توزیع عدالت و گسترش خدمات بهداشتی و درمانی برای همه یکی از آنها محسوب می‌شود. از طرفی سیاست کلان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت سیزدهم تکمیل پروژه‌های بهداشتی و درمانی شهرستان‌ها در سراسر کشور تعیین شده است.

خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند ۱۱ شهرستان دارد و در حال حاضر ۱۴ بیمارستان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این استان مرزی فعالیت می‌کنند.

با تدابیر صورت گرفته در حال حاضر اغلب مناطق استان مرزی خراسان جنوبی زیر پوشش خدمات اولیه بهداشتی قرار دارند اما مردم در برخی شهرستان‌ها هنوز در میزان دسترسی به خدمات درمانی و تخصصی با کمبودهایی مواجه هستند.

تعداد تخت‌های بیمارستانی فعال در این استان نیز از ۷۵۵ تخت در ابتدای دهه ۹۰ به بیش از هزار و ۲۰۸ تخت در سال گذشته رسیده اما هنوز کمبود تخت بیمارستانی در برخی شهرستان‌ها مشهود است.

با بهره‌برداری از بیمارستان ۳۲ تختخوابی بشرویه که زمان آن دهه فجر امسال تعیین شده است، بسیاری از مسائل و مشکلات درمانی این شهرستان رفع خواهد شد.

استاندار خراسان جنوبی در بازدیدی که ششم خرداد امسال از این بیمارستان در حال احداث داشت، برای تسریع در تکمیل پروژه به دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و فرماندار بشرویه دستور ویژه داد.

جواد قناعت ضمن تاکید بر رفع موانع سر راه پروژه در مرکز و وزارت بهداشت، دستور داد که موضوعات مرتبط با جذب نیرو و مجوز استخدام نیروهای مورد نیاز بیمارستان از هم اکنون پیگیری شود.

وی از مسئولان شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خواست در زمینه راه دسترسی بیمارستان و سایر موضوعات مرتبط با توجه به طرح توسعه، نگاه آینده‌نگری به پروژه داشته باشند.

پیشرفت ۹۸ درصدی ساختمان اصلی بیمارستان

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بشرویه، پیشرفت فیزیکی ساختمان اصلی بیمارستان جدید را بیش از ۹۸ درصد اعلام کرد و گفت: ساختمانی اصلی آماده بهره‌برداری است اما ساختمان‌های جانبی مانند انبارها، فضای اداری، پارکینگ، ساختمان اکسیژن‌ساز و سایر موارد احداث نشده اما طرح آن تهیه و تامین اعتبار شده است.

علی حسینی‌نژاد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیمارستان ۳۲ تختخوابی بشرویه در زمینی به مساحت چهار هکتار در سفر سوم رییس جمهور وقت (دولت دهم) به شهرستان بشرویه تصویب و عملیات اجرایی آن با اختصاص پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان با تعیین مهلت ساخت حداکثر پنج ساله، آغاز شد.

به گفته وی این پروژه طی سه قرارداد ۲ میلیارد تومان، ۸.۵ میلیارد تومان و قرارداد سوم به پیمانکار واگذار شد که در مجموع تاکنون برای آن ۴۵۹ میلیارد ریال اعتبار ملی هزینه شده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان بشرویه ادامه داد: از آنجایی‌ که پیمانکار قبل مدعی شد این ساختمان‌ها در طرح قبلی نبوده لذا باید از پیمانکار تحویل گرفته و ساخت و ساز به پیمانکار جدید واگذار یا به‌صورت امانی احداث شود.

وی یکی از زیرساخت‌های اصلی و مهم بیمارستان جدید بشرویه را تامین جاده دسترسی عنوان کرد و گفت: طرح مربوطه با توجه به واگذاری اراضی حاشیه این مسیر، از سوی اداره راه و شهرسازی تعریف و اجرا خواهد شد.

حسینی‌نژاد با بیان اینکه بخشی از تجهیزات به ارزش هفت میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی خریداری شده است افزود: برای تکمیل ساختمان‌های جانبی بیمارستان ۲۰ تا ۲۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که توسط دانشگاه تامین شده است.

وی یادآور شد: برای تامین آب شرب بیمارستان نیز شرکت آب و فاضلاب استان اعلام آمادگی کرده البته معتقد است ابتدا باید جاده دسترسی تکمیل تا برای آبرسانی به بیمارستان اقدام شود.

پیگیری برای افزایش تخت‌های بیمارستان به ۷۴ تخت

به گفته مسئولان محلی، این بیمارستان ۱۰ سال پیش براساس نیاز جمعیتی آن زمان ۳۲ تختخوابی تعیین شد و اکنون با شرایط جدید پاسخگوی نیاز شهروندان نیست.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بشرویه در این باره گفت: به همین دلیل برای توسعه بیمارستان به ۷۴ تختخوابی در حال پیگیری هستیم.

وی افزود: موافقت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای ارتقای تخت‌های بیمارستانی از ۳۲ به ۷۴ مورد اخذ شده و دانشگاه نیز در حال پیگیری از وزارت بهداشت برای موافقت و تامین اعتبار است تا در ردیف ملی گنجانده شود که در ادامه همت و پیگیری نماینده شهرستان و مدیریت عالی استان را می‌طلبد.

حسینی‌نژاد بیان کرد: در سفر وزیر وقت بهداشت به بشرویه مصوب شد با احداث بیمارستان جدید، بیمارستان فعلی (شفا) به بخش‌هایی از جمله زنان و اطفال اختصاص یابد اما با ۳۲ تخت این کار امکانپذیر نخواهد بود لذا تا زمانی که توسعه بیمارستان انجام نشود، هر دو بیمارستان جدید و قدیم باید فعال باشند.

وی گفت: بیمارستان شفا اکنون دارای ۵۴ تخت فعال در بخش‌های داخلی، زنان، اطفال، جراحی، اورژانس، زایشگاه، مراقبت‌های ویژه، بیماران قلبی و دیالیز است.

رییس شبکه بهداشت و درمان بشرویه با اشاره به تامین نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان جدید اظهار داشت: بخشی از نیروی مورد نیاز در سال‌های گذشته جذب شده و اکنون ۵۶ درصد ظرفیت پست‌های سازمانی خالی است که در استخدامی‌های جدید باید مورد توجه قرار گیرد.

بیمارستان بشرویه دهه فجر افتتاح می‌شود

فرماندار بشرویه گفت: براساس تعهد دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، بیمارستان ۳۲ تختخوابی بشرویه به‌صورت کامل یعنی با نصب تجهیزات و تامین نیروی انسانی دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

حسن علیزاده افزود: نماینده مردم شهرستان‌ و استاندار خراسان جنوبی برای تامین اعتبار احداث و تکمیل بیمارستان بشرویه پیگیری‌های زیادی انجام دادند و اخیرا با حضور استاندار در محل پروژه دستور داده شد اعتبار مورد نیاز تامین شود لذا از لحاظ اعتباری مشکلی وجود ندارد.

وی یادآور شد: بیمارستان ۳۲ تختخوابی بشرویه سال ۹۰ کلنگ‌زنی شد و تا الان علاوه بر ساختمان‌های جانبی و سایر موارد بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

فرماندار بشرویه زیربنای بیمارستان را سه هزار و ۷۰۰ مترمربع در ۲ طبقه اعلام کرد و گفت: بخشی از زیرساخت‌های این بیمارستان از جمله اجرای شبکه فاضلاب، محوطه‌سازی و حصارکشی باید انجام شود.

وی با اشاره به جاده دسترسی و تامین آب شرب بیمارستان بشرویه عنوان کرد: طرح تبدیل کمربندی بشرویه به بلوار در حال تهیه است لذا به‌صورت موقت آب شرب مورد نیاز بیمارستان تامین و بعد از اجرای جاده دسترسی به‌طور کامل مشکل حل خواهد شد.

علیزاده گفت: در سفر استاندار خراسان جنوبی به شهرستان بشرویه مقرر شد جلسه‌ای با محوریت معاون عمرانی استاندار تشکیل و برای طرح احداث بلوار در این منطقه تصمیم‌گیری شود که راه و شهرسازی موظف به اجرای طرح است.

وی تصریح کرد: طرح بیمارستان براساس جمعیت و وضعیت ۱۰ سال قبل شهرستان ۳۲ تختخوابی تعیین شده که اکنون جوابگو نیست لذا با دستور استاندار با افتتاح بیمارستان جدید، بیمارستان فعلی نیز باید تا زمان توسعه تخت‌های بیمارستانی، فعال باشد.

فرماندار بشرویه گفت: یکی از مشکلات مهم ما در منطقه نبود متخصص بیهوشی است که مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده و بدون حضور این متخصص بخش‌های دیگر مانند جراحی فعالیتی ندارد.

گلایه مردم از نبود پزشک متخصص

وی ادامه داد: نبود پزشک متخصص در این شهرستان سبب شده بیماران به بیمارستان‌های طبس یا فردوس منتقل شوند که سبب گلایه‌ شهروندان شده است.

علیزاده گفت: یکی دیگر از مشکلات در حوزه درمان تامین اجتماعی است که ۱۲ هزار بیمه شده این سازمان از خدمات بستری استفاده می‌کنند اما خدمات سرپایی به هیچ عنوان ارائه نمی‌شود.

وی اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی معتقد است برای جمعیت ۲۰ هزار نفر قادر به راه‌اندازی و احداث درمانگاه به منظور ارائه خدمات سرپایی است لذا بیماران اکنون به شهرستان‌های مجاور مراجعه می‌کنند.

فرماندار بشرویه افزود: یکی از مطالبات دیرینه مردم منطقه با توجه به وسعت، جمعیت و فاصله تا شهرستان‌های مجاور ارائه خدمات سرپایی به بیمه‌شدگان تامین اجتماعی است که باید با بیمارستان شفا قرارداد بسته یا درمانگاه احداث شود.

وی نبود دستگاه سی تی اسکن را از دیگر مشکلات ذکر کرد و گفت: در گذشته نیز پیگیری‌های زیادی انجام شد و وزیر وقت برای تامین این دستگاه قول مساعد داد لذا مکان توسط مردم و خیرین در مدت ۲ ماه آماده شد اما هنوز دستگاه تامین نشده است.

استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و مرکز شهرستان بشرویه در ۳۰۰ کیلومتری شمال بیرجند است.

برچسب‌ها طرح های عمرانی بشرویه خراسان جنوبی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دولت سیزدهم پروندهٔ خبری ارتقای نظام سلامت در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح های عمرانی بشرویه خراسان جنوبی طرح های عمرانی بشرویه خراسان جنوبی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دولت سیزدهم بیمارستان ۳۲ تختخوابی بشرویه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند رییس شبکه بهداشت و درمان تخت های بیمارستان فرماندار بشرویه شهرستان بشرویه بیمارستان جدید میلیارد تومان وزارت بهداشت خراسان جنوبی بهره برداری جاده دسترسی ساختمان ها شهرستان ها مورد نیاز تعیین شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۰۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسفالت‌ریزی ۱۰۱ هزار تنی شهرداری منطقه ۱۵ در سال گذشته

شهردارمنطقه ۱۵ از آسفالت‌ریزی ۱۰۱ هزار تنی در سطح این منطقه در سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد شیری در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های شهری شهرداری منطقه ۱۵ که در قالب صدونوزدهمین پویش «امید و افتخار» برگزار شد، تصریح کرد: امروز ۱۵۰ پروژه در سطح منطقه ۱۵ با اعتباری معادل ۸۲۴ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد. ارائه خدمات در نقاط مختلف منطقه ۱۵ نشان می‌دهد که شهرداری تهران از نقاط منفصل شهری غافل نیست و خدمات در تمامی نقاط تهران به ویژه نقاط منفصله شهری به شهروندان ارائه می‌شود.

وی با اشاره به بازسازی مقبرالشهدای خاورشهر و همچنین احداث زیرگذر و رمپ و لوپ رضوی نیز در منطقه ۱۵ اظهار کرد: خوشبختانه کنار گذر اتوبان امام رضا (ع) نیز به بهره برداری رسیده و ۱۸۶ هکتار بوستان نرگس‌خاتون برق‌رسانی‌اش انجام شد. همچنین بوستان کوی آزادی و بهسازی ۹ زمین ورزشی در سطح منطقه ۱۵ به عنوان باغ الرضا اجرایی شده است.

وی ادامه داد: سومین پایگاه کشتی در سطح منطقه به بهره‌برداری رسید و قولی که در سال گذشته به شهروندان منطقه برای آسفالت‌ریزی یک هزار تنی دادیم خوشبختانه با حمایت شورا و همت همکارانم در سطح منطقه محقق شد و سال گذشته ۱۰۱ هزار تن آسفالت‌ریزی در منطقه ۱۵ صورت گرفت.

شهردار منطقه ۱۵ تاکید کرد: ۴۲ کیلومتر نحرکشی در سطح منطقه در سال گذشته انجام شد که امسال قطعا چندین برابر این میزان نحرکشی انجام شد. علاوه بر این بیش از ۱۵۰۰ پروانه در سطح منطقه ۱۵ صادر شده که به این ترتیب اولین منطقه تهران در حوزه صدور پروانه شده‌ایم. قطعا این موضوع نوید نوسازی بافت‌های فرسوده و رهایی منطقه از فرسودگی را می‌دهد. در سال گذشته ۱۰۰۰ پلاک در بافت فرسوده منطقه بهسازی شد. همچنین در سال گذشته در حوزه بودجه ریزی مشارکتی در قالب طرح «من شهردارم» ۱۴۰ هزار نفر رای و نظر خود را درباره پروژه‌های منطقه ۱۵ اعلام کرده‌اند که به این ترتیب این منطقه به عنوان منطقه اول در این طرح شناخته شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه در حال ساخت بیمارستان ٢۵٠ تختخوابی بوکان 
  • پیشتازی قزوین در مولدسازی دارایی‌های مازاد
  • افتتاح طرح‌های بسیج سازندگی در بشرویه
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در دو سال نیم گذشته به بهره برداری رسید
  • آسفالت‌ریزی ۱۰۱ هزار تنی شهرداری منطقه ۱۵ در سال گذشته
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • بهره‌برداری از ۱۲۲ طرح مخابراتی یزد در هفته ارتباطات
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار