Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی به عنوان یکی از زیرمجموعه‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی در بخش ساخت ساختمان‌های عمومی به‌ویژه بیمارستان‌ها در ایام شیوع کرونا نقش موثری را ایفا کرد.  

این سازمان در عمل به وظایف خود و بر اساس اعتبارات مصوب و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امسال ۶ بیمارستان را تکمیل و افتتاح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بیمارستان‌های ۱۳۵ تختی شهید حسین‌پور لنگرود گیلان در سه طبقه در زمینی به مساحت ۴۵ هزار و ۱۷۹ مترمربع و در زیربنای ۱۱ هزار و ۴۴۳ مترمربع، بیمارستان ۹۶ تختی تکاب در آذربایجان‌غربی در پنج طبقه در زمینی به مساحت ۳۰ هزار مترمربع و در زیربنای ۹ هزار و ۱۶۲ مترمربع، بیمارستان ۲۷۳ تختی آموزشی- درمانی امام حسین(ع) تربت حیدریه خراسان‌رضوی در پنج طبقه در زمینی به مساحت ۶۰‌هزار و ۵۸۸ مترمربع و زیربنای ۲۳ هزار و ۶۹۹ مترمربع، بیمارستان ۳۱۳ تختی آموزشی جهرم فارس در ۶ طبقه در زمینی به مساحت ۶۰ هزار مترمربع و زیربنای ۲۴ هزار و ۱۵۹ مترمربع، بیمارستان ۱۴۲ تختی جایگزین شهیدرجایی گچساران (نرگسی گچساران) کهگیلویه‌وبویراحمد در ۶ طبقه در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع و در زیربنای ۱۲ هزار و ۲۵ مترمربع و بیمارستان ۹۹ تختی جایگزین ۱۵ خرداد مهدی‌شهر سمنان در زمینی به مساحت ۳۰ هزار مترمربع، از جمله بیمارستان‌های ساخته و تکمیل شده توسط سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی در سال جاری است.

این سازمان در سال گذشته نیز که اوج شیوع کرونا بود توانست بیمارستان ۹۰ تختی پاوه در کرمانشاه، بیمارستان ۲۳۷ تختی بروجن در چهارمحال و بختیاری، بیمارستان ۲۲۴ تختی بهشهر در مازندران، بیمارستان ۲۳۱ تختی تالش در گیلان، بیمارستان ۲۳۵ تختی سقز در کردستان، بیمارستان ۱۵۰ تختی جایگزین سینا- زرند در کرمان، بیمارستان ۲۱۸ تختی سراوان سیستان و بلوچستان در زمینی به مساحت ۴۰ هزار و ۴۳۸ مترمربع و زیربنای ۱۷ هزار و ۸۸۰ مترمربع و بیمارستان ۱۵۴ تختی جایگزین تویسرکان همدان در زمینی به مساحت ۴۷ هزار و ۳۸۸ مترمربع و زیربنای اصلی ۱۷ هزار و ۳۴۰ مترمربع را بسازد و افتتاح کند.

برچسب‌ها کرونا کردستان آذربایجان غربی وزارت راه و شهرسازی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا کردستان آذربایجان غربی کرونا کردستان آذربایجان غربی وزارت راه و شهرسازی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مترمربع و زیربنای تختی جایگزین هزار مترمربع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۱۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم

سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به آثار مخرب دفع غیر بهداشتی پسماند‌ها به ویژه زباله‌های بیمارستانی گفت:رهاسازی مقداری از این پسماند‌ها منجر به آلودگی زیست محیطی زمین‌های کشاورزی و در نتیجه آلودگی محصولات و مواد غذایی می‌شود.

گروه بهداشت و درمان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«فاطمه محمدبیگی» سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون میزان آسیب‌زا بودن عدم بازیافت و یا معدوم‌سازی بهداشتی پسماند‌ها اظهار کرد:یکی از مهمترین مواردی که در فراکسیون محیط زیست مجلس پیگیری می‌کنیم موضوع دفع بهداشتی پسماند‌ها به ویژه پسماند‌های عفونی و بیمارستانی است.


سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به مخرب بودن زباله‌های بیمارستانی افزود: این نوع پسماند‌ها به دلیل شاخص آلایندگی بسیار بالای خود می‌تواند مضرات و خطرات زیادی برای بهداشت انسان، حیوان و یا محیط انباشته شده در آن داشته باشد؛ لذا، با توجه به این موضوع، آیین نامه‌ای تدوین شده که طی آن دفع پسماند‌های بیمارستانی به شکل ویژه‌ای صورت بپذیرد.


وی تصریح کرد: هر ساله سازمان نظام پزشکی کشور با قراردادی که بین مطب‌ها، درمانگاه‌ها و مراکز بیمارستانی با سازمان دفع پسماند‌ها منعقد می‌سازد این چالش را مدیریت می‌کند. در حال حاضر ما نیازمند ارتقاء سطح استاندارد دفع پسماند‌ها و همچنین تفکیک آن‌ها از مبداء به ویژه زباله‌های بیمارستانی هستیم.


این عضو کمیسیون بهداشت مجلس تاکید کرد: رهاسازی مقداری از پسماند‌های بیمارستانی منجر به آلودگی زیست محیطی زمین‌های کشاورزی و سپس آلودگی مواد و محصولات غذایی می‌شود.


مشروح گفته‌های محمدبیگی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: دفع پسماند ، پسماند مخرب ، محیط زیست ، آلودگی محیط زیست ، فاطمه محمدبیگی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAG

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • وزارت بهداشت: محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد