Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان رئیس علوم پزشکی گیلان گفت: با وجود تحریم های ظالمانه و بحران کرونا شاهد افتتاح ۳۲ پروژه عمرانی با هزینه بالغ بر ۴۸۰ میلیارد تومان در استان هستیم.

دکتر ارسلان سالاری در آیین افتتاح پروژه های بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، با اشاره به درگیری ۱۵ ماهه استان گیلان با بیماری کرونا، اظهار کرد: با وجود تحریم های ظالمانه و بحران کرونا شاهد افتتاح ۳۲ پروژه عمرانی با هزینه بالغ بر ۴۸۰ میلیارد تومان در استان هستیم؛ همچنین طی ماه آینده ۲۲ پروژه نیمه تمام دیگر را افتتاح خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان کشور با وجود کرونا شاهد تحول بزرگ در اصلاح زیرساخت ها و تکمیل پروژه های جدید هستیم، افزود: بیش از ۵۰ هزار نیرو براساس نیاز دانشگاه های علوم پزشکی جذب شده و حقوق و دستمزد پرسنل حوزه بهداشت و درمان افزایش ۸۵ درصدی داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به آغاز واکسیناسیون عمومی علیه کرونا، تصریح کرد: گیلان جزو استان های نخست درگیر با بیماری کرونا بوده و طی این مدت بیش از ۴۰ هزار بیمار را در سطح بیمارستان ها بستری کردیم. همچنین بیش از ۴۰۰ پزشک و ۴۰۰۰ پرستار در ۲۹ بیمارستان استان جهت خدمت رسانی به بیماران فعالیت کردند.

سالاری، با بیان اینکه بیش از ۲۵۰۰ نفر از کادر بهداشت و درمان بیمار و ۳۷۰ نفر بستری شدند، گفت: ۳۲ نفر از کادر بهداشت و درمان استان شامل پرسنل پزشکی، پرستاری، اداری، ستادی و حفاظت فیزیکی را از دست دادیم.

وی از راه اندازی ۴۳ ایستگاه ثابت و سیار واکسیناسیون شامل ۲۵ سالن تجمیعی، ۱۸ مرکز جامع خدمات سلامت و ۳۶ تیم سیار خودرویی برای مناطق صعب العبور خبر داد و تصریحکرد: بالاترین سطح تزریق نسبت به جمعیت در کشور و رتبه چهارم نوبت دهی سیستمی را داریم.

رئیس علوم پزشکی گیلان، با اشاره به افتتاح اورژانس جدید بیمارستان رازی با ۲۵ تخت، اضافه کرد: بیمارستان رازی مرکز کرونای استان است و بیماران کرونایی در این مرکز بستری می شوند.

وی از افتتاح مرکز کهولت سالمندان، افزودن ۱۷ دستگاه آمبولانس پیشرفته به ناوگان اورژانس با هزینه بالای ۶۸ میلیارد تومان و پوشش یک میلیون نفری، عنوان کرد: تعداد پایگاه های اورژانس گیلان از ۶۲ به ۶۸ پایگاه افزایش یافت.

سالاری، با بیان اینکه گیلان جزو استان های پیشرفته در طرح حاج قاسم سلیمانی است، اظهار کرد: ۳۰۰ تخت بیمارستانی، ۱۲۰ دستگاه ونتیلاتور، هفت دستگاه سی.تی اسکن و ۱۷ دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستان ها خریداری کردیم.

وی با اشاره به فاصله برخی از شهرستان ها با مرکز استان، اظهار کرد: راه اندازی ۱۰ دستگاه رادیولوژی، ۱۵ دستگاه اتوکلاب بیمارستانی، دو دستگاه ماموگرافی، ۱۵ دستگاه بیهوشی، ۱۴ دستگاه سونوگرافی، ۲۶ دستگاه همودیالیز، ۱۱۵ دستگاه ونتیلاتور پرتابل و ثابت، ۶۱۰ تخت بستری، ۱۶ تخت جراحی و ۷۸ تخت ویژه آی.سی.یو نیز انجام شده است.

رئیس علوم پزشکی گیلان، از راه اندازی آزمایشگاه تشخیصی سلولی مولکولی کرونا خبر داد و اضافه کرد: ۳۰ تخت آی.سی.یو با هزینه هشت میلیارد تومان به بیمارستان رازی رشت به عنوان سانتر کرونا اضافه کردیم. همچنین توسعه و تجهیز آزمایشگاه بیمارستان رازی را در دستور کار داریم که از ۳۰۰ تست در ساعت به ۱۱۰۰ تست در ساعت می رسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی وزارت بهداشت همه باهم علیه کرونا علوم پزشکی گیلان بیمارستان رازی بهداشت و درمان میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۲۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، نفیسه حسینی یکتا گفت: برگزاری این کنگره می‌تواند نقش معرفی طب ایرانی به نظام سلامت را داشته باشد و جایگاه آن را ارتقا دهد.

وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این کنگره ایجاد فضا برای تبادل نظر میان متخصصان این رشته است، ادامه داد: این کنگره که قرار است از نهم تا یازدهم خرداد ماه برگزار شود می‌تواند بستر مناسبی برای ایجاد تبادل یافته‌های علمی میان متخصصان، اساتید و صاحب نظران این رشته باشد و حضور کارشناسان این رشته در این کنگره می‌تواند بار علمی آن را بالا ببرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، بر این باور است که طب ایرانی ظرفیت بالایی برای حوزه بهداشت و درمان دارد و می‌تواند در حوزه پیشگیری و درمان بسیار چاره ساز باشد و برگزاری این کنگره می‌تواند اثرات مثبتی در شناساندن این طب به مردم و جامعه بهداشت و درمان کشور داشته باشد.

وی به این موضوع اشاره می‌کند که طب ایرانی ظرفیت‌های بالایی در حوزه پژوهش و تولید علم دارد و با حمایت‌های بیشتر، قطعاً شاهد موفقیت‌های بیشتری در این عرصه خواهیم بود.

حسینی یکتا بر این باور است که توسعه آموزش و پژوهش طب ایرانی در پیکره سیستم آموزشی کشور در کنار پرورش نیروهای متعهد و علاقه مند موجب می‌شود که امکان سو استفاده از این مکتب، کاهش یافته و نیروهای انسانی لازم نیز برای انجام تحقیقات اساسی در این مسیر پرورش یابند.

وی به محورهای اصلی این کنگره اشاره کرده و توضیح داد: پزشکی مبتنی بر سبک زندگی، طب پیشگیری و فرد محور، غذا، تغذیه، غذاداروها و آشپزی طبی، فرآورده‌های سنتی، گیاهی و طبیعی، ماساژ و تکنیک‌های دستی، هوش مصنوعی و توسعه طب ایرانی، پزشکی سامانه‌ها و پزشکی یکپارچه از مواردی است که در این کنگره مطرح می‌شود.

حسینی یکتا گفت: حضور در این کنگره امتیاز بازآموزی دارد علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این کنگره می‌توانند به وب سایت itmcongress.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6099122 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • از فصل گرما بدون خاموشی تا سرعت گرفتن افتتاح پروژه‌های عمرانی در نصف جهان
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک