Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ارائه خدمات در حوزه سلامت بر پایه نظام سطح بندی تعریف می‌شود و بر این اساس، در بیمارستان‌های ۳۲ تخت خوابی و پایین تر هدف، ارائه خدمات اورژانس‌ است و بر اساس امکان تأمین نیروی تخصصی، حداکثر دو رشته با وابستگی کمتر به سایر رشته ها در این مراکز مستقر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر عبدالله غریب زاده صبح امروز(ششم بهمن ماه) در حاشیه بازدید از مراکز درمانی شهرستان سیریک، ضمن تقدیر و سپاس از زحمات شبانه روزی کادر درمان در مبارزه با ویروس کرونا و همراهی فرمانداران و تمام دستگاه‌های اجرایی در این مبارزه، افزود: استقرار رشته های وابسته به اتاق عمل از قبیل زنان جهت ارائه خدمت، نیازمند حضور تیم تخصصی شامل بیهوشی و جراحی است که در حال حاضر برای بیمارستان‌های ۳۲تخته تعریف نشده است.

وی اضافه کرد: بیمارستان سیریک در حال حاضر با بخش های اورژانس، بستری عمومی، رادیولوژی، آزمایشگاه، بخش زایمان، تالاسمی و دیالیز با حضور دو رشته تخصصی داخلی و اطفال به مردم منطقه خدمات رسانی می کند و این خدمات در سطح بیمارستان مذکور مطلوب است.

غریب زاده عنوان کرد: با عنایت به طرح توسعه منطقه مکران در برنامه آتی دانشگاه، بیمارستان شهرستان سیریک به یک مرکز درمانی مجهز ۶۴ تخت خوابی ارتقاء خواهد یافت.

وی ضمن تقدیر و تشکر از همراهی بسیار خوب خیّرین استان در تسریع ارتقاء خدمات سلامت در کشور و استان، اقدامات آنان را ستودنی دانست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۹۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد

‌به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فاضلی هریکندی در بازدید از بیمارستان امام خمینی (ره) و دیدار با مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره سازمان سلامت کوثر و کارکنان این بیمارستان گفت: بیمارستان امام خمینی (ره) کرج تا سال ۱۴۰۰ و پس از چندین سال توقف فعالیت به دلیل برخی اشکالات قانونی در روند واگذاری و اقدامات پس از آن، بلاتکلیف بود.

رئیس کل دادگستری استان البرز مطرح کرد: تعطیلی این بیمارستان بزرگ علاوه بر توقف ارائه خدمات پزشکی، مشکلات متعددی را در زمینه مطالبات پرسنل و بازنشستگان ایجاد کرده بود که با ورود دادگستری کل استان البرز و همراهی استاندار سابق و فعلی و حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان در مرداد ماه ۱۴۰۰ با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را از سر گرفت.

وی با اشاره به تاریخچه ۲۰ ساله مشکلات مرتبط با تغییر مالکیت و سپس مشکلات پیش آمده در واگذاری و مزایده بیمارستان تصریح کرد: یکی از نخستین موانع در ادامه فعالیت این بیمارستان، مربوط به فرایند واگذاری آن بود که شرایط مزایده به درستی رعایت نشده بود و پس از طرح دعوا و رسیدگی به آن در محاکم استان، رأی به ابطال مزایده صادر و بیمارستان به مالکان اصلی مسترد شد.

فاضلی هریکندی با بیان اینکه بخش دیگری از موانع موجود در احیای فعالیت این بیمارستان مربوط به مالکیت و همچنین مطالبات پزشکان و پرسنل و بازنشستگان بود اضافه کرد: در این مورد نیز با توجه به تأکیدات و دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص احیای بیمارستان و عدم توقف ارائه خدمات درمانی، مهلتی برای تسویه همه مطالبات تعیین و اقدامات برای آغاز مجدد فعالیت‌های درمانی بیمارستان آغاز شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز خاطرنشان کرد: با برطرف شدن موانع در مسیر آغاز مجدد فعالیت این بیمارستان، در شرایطی که در پیک کرونا قرار داشتیم و با توجه به اهمیت و نیاز به ارائه خدمات درمانی به مردم استان البرز در مرداد ماه ۱۴۰۰ این بیمارستان با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی با یادآوری اینکه البرز از نظر سرانه درمانی و تخت بیمارستانی در شرایط معمول و استاندارد قرار ندارد، گفت: احیای این بیمارستان با ۱۰۸ تحت که طبق وعده مدیران بیمارستان تا پایان اردیبهشت سال جاری به ۱۲۸ تخت افزایش پیدا می‌کند نقش مهمی در رفع برخی از کمبودهای درمانی استان دارد. این مجموعه درمانی از ابتدای احیا تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به حدود ۱۳۰ هزار نفر از بیماران در بخش‌های مختلف خدمات درمانی ارائه کرده است.

فاضلی هریکندی با اشاره به اینکه در حال حاضر این بیمارستان همه مطالبات پرسنل و بازنشستگان را پرداخت کرده است و با بیان اینکه دادگستری البرز آمادگی دارد از ظرفیت‌های قانونی خود برای توسعه بیمارستان و افزایش خدمات درمانی به مردم استان استفاده کند، از پیگیری‌های نماینده ولی فقیه در البرز و تلاش‌های مسؤولان و همکاری با دبیرخانه شورای تحول قضائی البرز برای احیای این بیمارستان قدردانی کرد.

کد خبر 6099695

دیگر خبرها

  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم
  • خدماتی که صندوق صعب‌العلاج به بیماران تالاسمی ارایه می دهد
  • خدمات صندوق صعب‌العلاج برای بیماران تالاسمی
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری