Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عصر پنجشنبه در حاشیه بهره‌برداری از این بیمارستان گفت: این مرکز درمانی تخصصی مجهز به همه خدمات مورد نیاز درمانی، ۶ متخصص در رشته‌های داخلی، جراحی، عمومی، زنان و زایمان، اطفال و طب اورژانس است.

سعید نمکی افزود: قرار است بخش رادیولوژی بیمارستان خور و بیابانک نیز برای ارایه خدمت سرپایی با روش ارتباط از راه دور فعال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: برخلاف اینکه برخی استان‌ها مانند اصفهان برخوردار معرفی شده‌اند اما دارای مناطقی توسعه نیافته و کم‌برخوردار از جمله شهرستان خور و بیابانک هستند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: این وزارتخانه در تلاش برای ماندگاری بیشتر نیروهای پزشکی و پیراپزشکی در مناطق محروم با ایجاد انگیزه‌های لازم است.

وی، توسعه زیرساخت‌های بهداشتی مانند خانه‌های بهداشت و مرکزهای جامع سلامت را از دیگر برنامه‌های این وزارتخانه در مناطق کم‌برخوردار برشمرد و اضافه کرد: از دیگر برنامه‌های مهم تعیین الگویی جدید با توجه به نساب جمعیتی موجود در نقاط کمتر برخوردار و با پراکندگی جمعیت زیاد است که در حال بازنگری هستیم.

نمکی همچنین اولویت‌بخشی به توسعه و تکمیل زیرساخت‌های لازم در نقاط کم‌برخوردار کشور را از مهم‌ترین سیاست‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد.

وی در ادامه دستاوردهای بخش سلامت در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی را درخشان دانست و گفت: این نشان می‌دهد در شرایط اقتصادی کنونی و با وجود مشکلات و اولویت مایحتاج ضروری مردم، توسعه فیزیکی و عمرانی و تجهیزات پزشکی متوقف نمی‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: اولویت اصلی وزارت بهداشت در سال ۹۹ تامین دارو، واکسن و تجهیزات مورد نیاز بیماران در شرایط سخت اقتصادی، ارایه بی‌وقفه خدمات اولیه درمانی در اورژانس‌ها و تکمیل طرح‌های نیمه تمام بهداشتی و درمانی با اولویت مناطق محروم است و در این راستا هر هفته ۵۰ طرح جدید به بهره‌برداری می‌رسد.

برای ساخت بیمارستان ۳۲ تخت‌خوابی خور و بیابانک در زمینی به مساحت ۲۲ هزار و ۷۰۰ مترمربع با زیربنای سه هزار و ۵۰۰ مترمربع، بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

بیمارستان آفتاب هشتم مجهز به دستگاه‌ها و تجهیزات روز دنیاست و بخش‌های مختلف همچون اورژانس با هفت تخت، دیالیز با سه تخت، بستری با ۳۲ تخت و زایشگاه و نوزادان، ۲ اتاق عمل، واحد تصویربرداری، آزمایشگاه و درمانگاه تخصصی دارد.

در این بیمارستان تخصصی که برای ارایه خدمات درمانی به بیماران شهرستان خور و بیابانک و روستاهای اطراف ساخته شده، همچنین ۲ هزار مترمربع فضا برای استقرار بالگرد اورژانس در نظر گرفته شده است.

شهرستان خور و بیابانک با ۲۰ هزار نفر جمعیت در فاصله ۴۲۰ کیلومتری شرق اصفهان قرار دارد.

برچسب‌ها خور و بیابانک افتتاح طرح کارآمدی دولت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خور و بیابانک افتتاح طرح کارآمدی دولت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سعید نمکی خور و بیابانک افتتاح طرح کارآمدی دولت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۴۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان

ایسنا/گیلان استاندار گیلان، با ابراز نگرانی از فراگیری تک فرزندی، خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم امکانات خوبی را در بخش بهداشت و درمان فراهم کرده است.

اسدالله عباسی امروز، ۱۹ اردیبهشت ماه در مراسم چهارمین سالگرد و جشن یکصد و سی امین کاشت حلزون شنوایی استان گیلان، با بیان اینکه جراحان حوزه گوش و حلق و بینی با کاشت حلزون به کودکان عمر دوباره می بخشند، اظهار کرد: با کاشت حلزون شنوایی آوای عواطف پدر و مادر به کودک منتقل می‌شود و جسم و جان او را می‌پروراند.

وی نشنیدن را موجب بی‌بهره بودن از زیبایی‌های طبیعت دانست و افزود: در آفرینش الهی چیزی کم نیست و تمام مشکلات ناشی از ناتوانی ما در گشودن درهای علم است، زیرا اگر درد وجود دارد، حتما درمان آن نیز وجود دارد و باید با تلاش و کوشش و شکوفایی استعدادهای بشری به درمان دردها برسیم.

استاندار گیلان با بیان اینکه یک ناشنوای مطلق با جراحی کاشت حلزون می‌تواند شنوایی خود را به دست آورد، تاکید کرد: باید به سمتی برویم که اصلا نوزادی ناشنوا به دنیا نیاید و در این راستا نیازمند پیشرفت‌های علمی هستیم.

عباسی با اشاره به حرکت پر شتاب علمی کشور در بخش‌های مختلف، خاطرنشان کرد: روزی تصور انجام عمل پیوند عضو نیز غیر ممکن بود، اما اکنون علم به این نقطه رسیده است و امیدواریم در جلوگیری از نواقص مادرزادی نیز پیشرو باشیم.

وی با تاکید بر لزوم شناسایی عوامل ژنتیکی و طبیعی و محیطی تولد نوزادان نارس و دارای نقص عضو، اضافه کرد: اگرچه کشورهای توسعه یافته در علوم پزشکی پیشگام هستند، اما ایران ما نیز دستاوردهای بی‌نظیر پزشکی دارد و توانسته خودش را به کشورهای توسعه یافته برساند.

استاندار گیلان با اشاره به درخشش استعداد ایرانی در دنیا به ویژه در بخش‌های مرتبط با علوم پزشکی و جراحی، بیان کرد: گیلان چهاردهمین قطب جراحی کاشت حلزون شنوایی بوده و می‌تواند به چند استان خدمات شنوایی را ارائه دهد؛ اگرچه در بخش بهداشت و درمان دچار عقب ماندگی های تاریخی هستیم، اما در تامین امکانات و تجهیزات هیچ‌گونه محدودیتی وجود ندارد و این آمادگی وجود دارد که زمینه توسعه مرکز کاشت حلزون استان را فراهم کنیم.

وی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خواست احداث بیمارستان جنرال را با جدیت پیگیری کند و ادامه داد: از وزیر بهداشت نیز انتظار مساعدت داریم تا بتوانیم حق گیلان در بخش بهداشت و درمان را بگیریم.

عباسی همچنین به تهدید جمعیتی گیلان اشاره کرد و گفت: گیلان از نظر رشد جمعیت استان آخر بوده و در کاهش جمعیت و تک فرزندی افراطی عمل کرده؛ البته افزایش امید به زندگی موجب افزایش جمعیت سالمندان استان نیز شده است.

وی با ابراز نگرانی از فراگیری تک فرزندی، خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم امکانات خوبی را در بخش بهداشت و درمان فراهم کرده و اکنون کودکان زیر هفت سال به صورت رایگان تحت درمان قرار می‌گیرند و بیمه درمانی رایگان در دسترس همگان قرار دارد.

استاندار گیلان یکی دیگر از تهدیدات گیلان را مربوط به تغذیه و سبک زندگی دانست و متذکر شد: گیلان در حوزه غذا دارای برند جهانی بوده و خالق بیش از ۱۷۰ نوع غذای متناسب با طبع انسان است، اما امروز در دو بیماری فشار خون و دیابت، رتبه‌های بالا داریم که وضعیت مناسبی نیست.

عباسی با اشاره به اعتماد مردم به کادر بهداشت و درمان کشور، اضافه کرد: امروز وظیفه داریم فضای رسانه‌ای جامعه را به سمت فرهنگ تغذیه ببریم تا از فشار خون و دیابت جلوگیری کنیم.

وی با بیان اینکه رفع نواقص و بیماری های جسمی کودکان در کنار رشد روحی و روانی آنان معنا پیدا می‌کند، افزود: باید فرزندآوری را تبلیغ کنیم تا کودکان با مفهوم خاله و عمو و عمه و دایی و... آشنا شوند؛ امروز باید برای ترویج فرهنگ سبک زندگی و خانواده و فرزندآوری و بهداشت و پیشگیری از بیماری‌ها و... تلاش کنیم.

استاندار گیلان سلامت جسم و جان را موجب ارتقاء بهره‌وری و کیفیت و رضایتمندی فرد دانست و بیان کرد: در کنار پیشگیری، توسعه امکانات درمانی را در دستور کار داریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد